« Szolgáltatások

3D tervezés

A PTE 3D Központ munkatársai felkészültek a legmodernebb 3D vizualizációs technikák kamatoztatására. A PTE 3D Központ munkatársai számos eszközt, szoftvert és eljárást alkalmaznak a 3D modellek és egyéb vizuális elemek létrehozására, például CAD tervezőprogramokat, virtuális valóság (VR) és kiterjesztett valóság (AR) technológiákat. Elég egy műszaki rajz, egy ötlet, vagy akár egy valós fizikai tárgy beszkennelése (ami helyben szintén megoldható), hogy apróbb módosításoktól komplex áttervezésen át a teljes megvalósításig munkatársaink mindent elvégezhessenek, méghozzá házon belül. Ön kitalálja, mi megvalósítjuk a modellt, vagy akár a konkrét fizikai tárgyat.

Megrendelés, árajánlatkérés

Ha kérdése van, ha árajánlatot kérne vagy megrendelést szeretne leadni, kérjük, keressen email címünkön: megrendeles@pte3d.hu

A kivitelezés alapja lehet javítandó vagy átalakítandó 3D modell, lehet műszaki rajz vagy leírás, de indulhat valódi fizikai tárgy beszkenneléséből is, amit szintén a PTE 3D-ben végzünk.

Megkeresése feldolgozását követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, egyeztetést követően pedig árajánlatot adnak a kivitelezés különböző lépéseire, például szkennelés (ha szükséges), a konkrét tervezés, illetve a tárgy kinyomtatása (ha az ügyfél kéri).

Amennyiben szakmai, technikai jellegű kérdése van, keresse szakértőnket.

Kapcsolat

Mendler János: +36 20 322 0200

mendler.janos@pte.hu